Vi bjöd in Caroline som gästföreläsare till vår årliga inspirationskonferens Äntligen Måndag hösten 2014. Hennes föreläsning hette ”Lönsamhet är gratis”, vilket vi tyckte var ett bra komplement till dagen då våra gäster framför allt var VDar, HR-personer samt övriga från ledningsgrupper, bland annat från Sveriges bästa arbetsplatser (Great Place to Works kvalitetsutmärkelse).

Carolines sätt att på ett målande sätt ge konkreta och logiska tips på ett inspirerande och proffsigt sätt var väldigt uppskattat bland våra gäster. Hennes fantastiska utstrålning i kombination med erfarenhet från ledande roller var verkligen en höjdpunkt på dagen.

Det var många som i efterhand kom fram till mig och sa att Carolines föreläsning var ett av de bästa inslagen för dagen.

Anna Lennmark
Senior Consultant
Great Place to Work Institute

Caroline förläste på en träff med våra viktiga företagskunder.
Föredraget ”Lönsamhet är gratis” var fängslande och passade verkligen kunderna. Framförandet var inte bara roligt, hon band också ihop det på ett sätt som gjorde det spännande. Hon startade med att berätta om sin man, alla hajade till, det var personligt och fick folk att känna igen sig. Ibland kan 45 minuter gå alldeles för snabbt, när det som sägs är både intressant och inspirerande.

Hon tog upp många kul exempel som var lätta att ta till sig med kända företagsledare och intressanta situationer och händelser i företagslivet. Kända personer och deras betydelse lyftes fram, inte alltid på det sätt som man skulle tro. Jag minns speciellt exemplen där några framgångsrika företagsledare inte skulle vara där de är idag om de som anställt dem följt ”mallen”.

Jag vet också att Caroline direkt fick uppdrag av några av kunderna som var på plats. Dessutom är Caroline en trevlig person, social och engagerad och hon visade det bl a genom att mingla med kunderna på ett uppskattat sätt.

Jenny Haaga
Konferensansvarig
Park Inn Hotel

Caroline föreläste på vårt Rotarymöte.
Jag är president i Rotary och vi anlitade Caroline till ett Rotarymöte. Det märktes direkt att hon är proffsig. Hon kan sitt ämne och hon är både underhållande och direkt rolig.

Hon levde väl upp till kravet på en god föreläsare: hon gav oss nya infallsvinklar på tillvaron, vidgade våra perspektiv och inspirerade till nytänkande och kanske till om med nya ageranden framöver – allt med en smittande entusiasm. Och ska man lyckas nå fram måste man vara lyhörd och flexibel, verkligen se åhörarna och känna in dem. Det blev ett mycket lyckat samspel och vi är som många vet en mycket kräsen grupp av åhörare!

All heder åt Caroline! Jag rekommenderar henne absolut. Hon kan det här.  Dessutom är hon som person vänlig och trevlig.

Anders Hansén
Komminister i S:t Ansgars kyrka
President i Rotary Bromma

[enable_twitter_timeline_slider]