Executive Search

Våra kunder har alltid en mycket god kunskap om sin verksamhet och hur de ska nå sina mål. De vet dock inte alltid var de ska hitta nya kollegor som ska vara med på deras resa. Det är där vi kommer in. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att ta fram en realistisk och passande tjänstebeskrivning. Sedan genomför vi ett omfattande kartläggningsarbete.

Vi arbetar med egna nätverk och kanaler, men använder oss även av av digitala kanaler, sociala medier och nätverk. Ibland vill våra kunder synas i annonser, ibland inte.

Varje kandidat utvärderas och analyseras i form av intervjuer, tester och referenser. Kunden träffar de kandidater som gått igenom vårt nålsöga.

Innan kandidaten börjar sin anställning hos kunden ringer vi alltid referenser och genomför en CV-säkring. Vi kan även göra en mer omfattande bakgrundskontroll i form av ekonomi, bolagshistorik, rättsliga ärenden etc.

Att rekrytera rätt person kan ibland kännas dyrt och tidskrävande. Men när det blir fel då då blir det ofta mycket mer kostsamt och tidsprövande. Därför är det viktigt att ha en gedigen rekryteringsprocess. Våra kunder vinner på vår noggrannhet, erfarenhet och passion.

”Leverera alltid mer än väntat”

  • Larry Page, medgrundare av Google

Till Executive Search