Caroline är företagsledare, entreprenör, föreläsare och författare.
De senaste 15 åren har hon haft ledande positioner i familjeägda företag, nordiska bolag och globala verksamheter. Alla med det gemensamt att ägarna har sökt snabb tillväxt och ökad lönsamhet ”utan att det skulle få kosta något”.

Caroline skrev boken ”Vi får alla den framgång vi skapar” där hon vill delar med sig av sina kunskaper om hur man får konkurrensutsatta verksamheter att utvecklas och bli framgångsrika. Hur man skapar starka varumärken och gör dem kända. Hur man frigör innovation som driver utveckling. Hur man får motiverade och nöjda medarbetare. Hur man som ledare själv hittar kraften att vara pedagog och inspiratör.

I boken utmanar hon många av dagens arbetssätt, företagskulturer och organisationsstrukturer med spännande exempel från svenskt och internationellt perspektiv. Alla företagsledare ställer sig frågorna: vad blir konsekvenserna om vi fortsätter som vi gör idag – och hur vill vi egentligen ha det? Utnyttjar vi de dolda tillgångarna? Utnyttjar vi alla de resurser som många gånger inte kostar något? I boken bidrar den kände Amerikanske cartoonisten Mark Anderson med sina personliga och humoristiska perspektiv.

Caroline ger exempel på att om du arbetar medvetet och målinriktat med det du redan har, kan ökad lönsamhet till och med komma gratis.

Caroline citerar Sokrates som säger att ”för att skapa en dialog måste man ta sig dit den andre är”. Det talesättet går som en röd tråd genom boken med många underhållande exempel på framgång och sorgliga misslyckanden. Jag tror att Caroline skrivit en bok som är ögonöppnande vare sig man är företagsledare eller medarbetare. Och inte minst för samspelet dem emellan.
Christer Ekelund, Marknadsdirektör ISS
Caroline skriver enkelt och inspirerande för alla oss som vill utveckla våra karriärer och som vill förstå vad det är som skapar engagemang, framgång och lönsamhet. Med sin breda utblick ger Caroline intressanta exempel från de mest framångsrika företagen världen över.
Petra Ruiter, Associate Director, Procter & Gamble
Caroline tar med oss på en svindlande resa genom företagandets labyrinter. Det är en övergripande oh lättillgänglig bok. Hon skriver rappt, med en stor dos självinsikt och med utelämnande anekdoter. Caroline har samlat på sig en mängd exempel på hur duktiga ledare och medarbetare ska verka och samspela, men också avskräckande exempel på hur det inte ska gå till.
Anders Gustavson, VD, Arbetsliv och Utvecklng
[enable_twitter_timeline_slider] [enable_facebook_comment_slider]